VIDEóGyártás

SHOWREEL

B√°rmilyen √∂tletrŇĎl is legyen sz√≥ - az egyszerŇĪtŇĎl a komplexig - mi mindenben partnerek vagyunk.
Egy valamibŇĎl nem enged√ľnk, az a minŇĎs√©g. Ebben a vide√≥ban az elm√ļlt p√°r √©v√ľnk munk√°ib√≥l l√°thatsz egy v√°logat√°st.

0:12:10
timecode
timecode
timecode
timecode

Motion control

A technika ir√°nti elk√∂telezetts√©g√ľnk √©s a folyamatos innovativit√°s eredm√©nyzi az egyedi k√©pi vil√°gunkat. Speci√°lis eszk√∂z√∂k seg√≠ts√©g√©vel magasabb szintre emelj√ľk a kreat√≠v k√©palkot√°st, melynek csak a fant√°zia szabhat hat√°rt.

0:12:00
timecode
timecode
timecode
timecode

Packshot

A saj√°t fejleszt√©sŇĪ 5-axis motion controller slider√ľnkkel k√©pesek vagyunk igen prec√≠z, apr√≥ programozott mozg√°sokra,
mellyel egyedi packshot/product vide√≥kat var√°zsolhatunk a v√°g√≥asztalra. A slider az igazi erŇĎss√©g√©t a makr√≥ felv√©telekben ny√ļjtja.

timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode

Animáció

Portf√≥li√≥nkban sz√≠nvonalas anim√°ci√≥s munk√°kkal is b√ľszk√©lkedhet√ľnk. Legyen sz√≥ infografikus, rajzilfmes karakter vagy forgatott anyaggal kompozit√°lt overlay-anim√°ci√≥r√≥l, mi b√°rmit megval√≥s√≠tunk.

0:12:00
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode

A.I.

Minden nap haszn√°ljuk a mesters√©ges intelligenci√°t. Erej√©vel k√©pesek vagyunk innovat√≠v megold√°sokat ny√ļjtani
√©s a munkafolyamatunkba val√≥ integr√°l√°s√°val az ipar√°g √©l√©n maradunk, folyamatosan kiv√©teles tartalmakat sz√°ll√≠tva k√∂z√∂ns√©g√ľnknek. Itt l√°that√≥ k√©t p√©lda egy egyszerŇĪ ‚Äěinterj√ļ st√≠lus√ļ‚ÄĚ helyzetben.

A.I. technol√≥gi√°val most m√°r egyszerŇĪen megv√°ltoztathatjuk a vide√≥k nyelv√©t. Az algoritmusok elemzik a besz√©det, pontos ford√≠t√°sokat k√©sz√≠tenek, majd az √ļj hanganyagot t√∂k√©letesen √∂sszehangolj√°k az eredeti szereplŇĎ ajakmozg√°s√°val. √ćgy a tartalomk√©sz√≠tŇĎk k√∂nnyed√©n sz√≥l√≠thatj√°k meg a vil√°g k√∂z√∂ns√©g√©t, an√©lk√ľl, hogy a minŇĎs√©g vagy a hiteless√©g rov√°s√°ra menne.

ENGLISH

0:12:00
A NYELV MEGV√ĀLTOZTAT√ĀS√ĀHOZ KATTINTSON AZ "ENGLISH‚ÄĚ SZ√ďRA.

IdŇĎt √©s p√©nzt sp√≥rolhatunk, ha bevetj√ľk az A.I-t. Ebben a p√©ld√°ban h√°ttereket hozunk vele l√©tre, amiket ut√≥munka folyam√°n kedv√ľnkre v√°ltoztathatunk.

0:00:00
A.I. H√ĀTT√ČRCSERE

Virtual LED

A korszerŇĪ virtu√°lis LED technol√≥gi√°t m√°r mi is alkalmazzuk, hogy val√≥s idejŇĪ vizu√°lis h√°ttereket/effekteket hozzunk be projektjeinkbe. Szoros hat√°ridŇĎk vagy √∂sszetett vizu√°lis narrat√≠v√°k eset√©n a virtu√°lis LED igazi game-changer.

0:00:00
timecode
timecode
timecode
timecode

Drón és stock

Hissz√ľk, hogy a dr√≥noz√°s nem puszt√°n technikai kih√≠v√°s, hanem egy filmnyelvi eszk√∂z.¬†Mi ‚Äúfilmes‚ÄĚ sz√∂gekbŇĎl oper√°lunk, hogy az √°ltalunk k√©sz√≠tett felv√©telek meg√°llj√°k a hely√ľket nemzetk√∂zi viszonylatban is.
Egyedi szolg√°ltat√°saink mellett k√≠n√°lunk egy kiterjedt pr√©mium Budapesti stock k√∂nyvt√°rat is, amit a "DRONE STOCK" men√ľpont alatt tal√°lsz meg.

0:00:00
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode
timecode

klikkelj ide a drón adatbázishoz

pl: lanchid, bazilika, hosoktere. √Čkezetek n√©lk√ľl, el√©g csak a helyz√≠n eleje pl: hosok vagy lanc